Søg på brevkassen

  Glad for dit svar?
Giv en donation
10 kr. | 25 kr. | 50 kr. | 100 kr.

  Brevkasse menu 
Spørg brevkassen
Seneste besvarelser
Seneste kommentarer
Telefonrådgivning
Fonde & legater

  Åbne brevkasser
Alkohol
Alt om børn
Angst
Anoreksi
Arbejdsliv
Depression
Diverse
Døden Tæt På
Familieliv
Fobier
Incest
konflikter
Lavt Selvværd
Ludomani
Misbrugsproblemer
Mobning
Mobning På Jobbet
Motion
Når far/mor drikker
Når unge dør!
Når venner dør
Overvægt
Paranoia
Psykisk Syg
Psykose
Ris & ros
Samkvem
Samliv
samvær/samspil
Selvbeskadigelse
Selvmord
Sex & Kærlighed
Skilsmisse
Skizofreni
Spiseforstyrrelse
Spørg om Psykologi
Sundhed
Trosretninger
Utroskab
Vrangforestillinger
   Kønshår 

Startet af inzide den 16-05-2005 
Jeg er en pige, som lige begyndt af barbere mig nede ved skridtet. Men jeg ved ikke rigtigt hvilken form for barber- teknik og hviklen form for barbermidler jeg skal bruge, i må meget gerne svarer mig hvis der er nogle som har nogle gode råd, eller midler jeg kan bruge for at jeg ikke får irriterende røde knopper eller at håret kan ses efter at jeg har barberet mig
(; tak hvis i vil hjælpe, håber på nogle seriøse svar
 


Besvaret af Marie 
Det er et meget velkendt problem :)
Så her er lidt tips og tricks til hvordan du kommer igang med barberingen, men som du efterhånden vil erfare, så finder du ud af hvad der lige netop virker for dig.

En god start, er at gøre det i forbindelse med et bad, for efter et stykke tid i badet vil din hud være blød og våd, hvilket giver en mere skånsomt barbering. Du kan evt. tage de længste hår med en saks før du starter selve baberingen.

Lige når du kommer ud af badet, skal du kun duppe dig forsigtigt med et håndklæde og derefter smøre dig med olie. Brug 1-2 spsk og fedt missen ind. Du kan bruge mandelolie (købes hos Matas eller i Helsekostforretninger) - den er billig, drøj og lugter ikke af noget. Alternativt kan man få en creme hos Matas der modvirker røde knopper ved babering. De første par gange du barbér dig, får du nok knopper, men det forsvinder efter et par gangen, når huden vænner sig til det.

Selve barberingen foretages med små bevægelser og helst med en skarp (lady)shaver. Hvis du barbére mod hårene giver det et glattere resultat, men dette er også hård mod huden. Brug en gele - f.eks. Gillette´s "Sensitive og For Women" - den er skånsom og plejer din hud.

Du kan ect. sætte dig ned i hug med spredte knæ, for at se hvad du laver. Det er jo et følsomt område, så pas på med hvad du laver.. Hvis du har en kæreste, kan vedkommende være en nyttig hjælper - udover at hele seancen kan bruges som et forspil. Og det behøver jo ikke kun at være kvinden der babere sig "forneden".

3-trin
1) Gør når du lige har været i bad
2) Smør missen ind i en olie eller creme. Det modvirker røde knopper.
3) Selve barberingen skal foretages med en skarp shaver, brug små bevægelser og barbér imod hårene.

Held og lykke.


Med venlig hilsen
Marie Petersen
 


Kommentar skrevet af John den 07-08-2005 
 
Somersets barberolie som er solgt i alle kvickly xtra butik er det bedste.100% miljøvenlig alternativ til barberskum og gele, meget mild og meget bedre. Men jeg tror du skal bruges Somersets for fuldsom hud, Kvickly xtra har kun almindlige. Læse mere om barberolie på www.tkimports.dk og finder alle forhandler i Danmark, også online forhandler. 
  Skriv en kommentar til ovenstående henvendelse
Dit navn:   Din e-mail:  
Skriv din kommentar her under (bemærk at den skal godkendes før den er synlig) - Klik her og start en ny tråd i stedet.
Antispam - skriv de sidste tre bogstaver i det Danske alfabet: